Адаптивний сайт – необхідне рішення

У Росії мобільний Інтернет активно використовує приблизно третину населення, тому будь-який веб-сайт просто зобов’язаний бути однаково доступний для користувачів будь-яких сучасних пристроїв. Нині, практично усі розробники створюють додаткові мобільні версії сайтів. Ця тенденція є актуальною і популярною як наприклад оренда сервера для відвідуваних проектів – все робиться для максимальної зручності відвідувачів.

Проте кількість всіляких гаджетів росте і версії сайтів, природно, доводиться постійно допрацьовувати, що не особливо зручно. Тому невипадково набирає популярність підхід до розробки сайтів, заснований на принципі mobile first.

Виходячи з цього принципу, сайт повинен враховувати інтереси усіх користувачів, які виходять в мережу з самих різних пристроїв. Таким чином, багатьом варто замислитися над тим, наскільки сайт ефективний на мобільних пристроях, так само як і на ПК. Якщо ж ресурс потребує адаптації під різні пристрої, то, поза всяким сумнівом, варто провести найретельнішу роботу, і реалізувати схему mobile first.

Comments are closed.