Кубик Vamp доставить звук із смартфону на будь-які колонки

Відтворити кохану вами музику з будь-якого мобільного пристрою тепер можна, навіть не підключаючи його до великих динаміків. Маленький музичний аксесуар під назвою Vamp дозволяє безпосередньо програвати музичні файли на будь-яких сучасних колонках, передаючи усі інформаційні дані через мережу Bluetooth. Включаєте улюблену компанію будь то ванесса мей або наприклад RHCP і наслажадетесь музикою.

Користуватися цим аксесуаром із-за його простоти зможе абсолютно кожен любитель музики. Зокрема, для функціонування вищеописаного музичного кубика досить підключити його до одного з динаміків. Відразу ж після цього можна починати відтворювати свої музичні файли, які зберігаються на мобільному апараті. Для цього нова розробка однойменної корпорації Vamp уміє приймати музику не лише через звичний Bluetooth, але і через поширений роз’єм 3,5 міліметри, яким обладналася більшість з сучасних колонок. При цьому перед безпосереднім запуском не вимагається абсолютно нічого настроювати. Примітне те, що з усіх фізичних елементів управління новий музичний гаджет має одну кнопку, яка і включає пристрій.

Варто відмітити, що в стандартному наборі є вмонтована зарядна батарея, якої вистачить майже на дванадцять годин безперервної роботи. Заряджання може відбуватися за допомогою звичайного вбудованого порту формату USB. А для зручності легкого використання вищеописаний аксесуар має досить потужний магніт, який дозволяє закріпити цей кубик на будь-якій металевій поверхні.

Придбати музичний аксесуар Vamp можна буде вже на початку цього літа за ціною всього в сімдесят доларів на офіційно сайті виробника.

Comments are closed.