IPad mini коштуватиме 300 доларів

Інформаційна компанія Apple незабаром випустить зменшену копію унікального планшета iPad. За офіційними даними азіатських джерел масової інформації, мобільний пристрій поступить в глобальний продаж в третьому кварталі поточного фінансового року.

Приблизна ціна нової моделі iPad mini складе триста доларів. За рахунок відносно невисокої ціни американська корпорація Apple планує притягнути нових потенційних покупців планшетів під управлінням операційній системі Windows 8. Іноді діагностика несправностей ноутбука і його починка може складати суму більше 300 доларів, тому бюджетна вартість планшет дуже може притягнути новий прихильників для Apple.

За даними журналу NetEase, до офіційного показу нової моделі планшета iPad mini партнери корпорації Apple придбають шість мільйонів екземплярів. Складанням цього мобільного пристрою займатиметься фірма Pegatron. За непідтвердженою інформацією, нова модель iPad mini буде оснащена великим дисплеєм з класичним дозволом, який дозволить миттєво запускати на планшеті програми і додатки для перших поколінь iPad.

Comments are closed.