Прозорий будинок щоб бути ближче до природи

Французьким дизайнером Пьером Стефаном Дюма(Pierre Stephane Dumas) була розроблена конструкцію, яка дозволяла відчути близько і повно відчути свою причетність до природи.

Предметом захоплення багатьох глядачів стала його робота – надувний і прозорий павільйон, який має повітряний шлюз, підключений до електромережі. Насос підтримує усередині тиск вище за атмосферний, у такому разі ніякі підтримувальні підпори не потрібні. Плівка, якою покрита оболонка, стійка до дії ультрафіолету. Тому що вона його не пропускає.

Павільйон дуже великий, так що в нім спокійно може поміститися ліжко, стіл, сидіння, а також невелика шафа для одягу.

Крім того, за словами очевидців і перших випробувачів, внутрішні звуки глушаться, а ось звуки, які знаходяться за межами оболонки, навпаки практично усі чутні. У павільйоні легко може поміститися доросла пара, але є можливість переконструювати архітектуру таким чином, що з’явиться окреме приміщення для дітей.

Ціна за таке задоволення досить висока, так наприклад нічна оренда у Франції коштуватиме €460, а купити павільйон можна за €8 700. Про автора ніякої інформації не вдалося знайти, але відоме одне, то що Пьер займається розробкою варіанту павільйону більшого розміру для кемпінгів, де буде місце для ванної кімнати.

Розробка, в принципі, цікава, але жити там змогла напевно дуже близька до природи людина або аскет, для усіх інших радимо поглянути на нерухомість в Іспанії де зможете підібрати для себе красиві будинки, квартири або земельні ділянки.

Comments are closed.