Опис програми Driver Booster

Програма Driver Booster є відмінним інструментом для оновлення драйверів. Цей безкоштовний продукт просканує Windows на застарілі драйвера і запропонує користувачеві їх відновити. Оновлення не займає багато часу і, як наслідок, робить роботу з програмою дуже і дуже приємною. Інтерфейс її простий і зрозумілий, розбереться в нім навіть абсолютний новачок в ПК.

До речі, програма створена компанією IObit, яка вже встигла проявити себе з дуже світлого і позитивного боку. Її продукти завжди славилися своєю надійністю і зручністю в роботі. Взагалі, Driver Booster – це не просто інструмент для оновлення драйверів. Він також може робити резервні копії і створювати точки відновлення системи для відміни усіх недоброзичливих змін. До слова кажучи, відновити систему можна прямо з вікна програми, а це – ще один плюс. Адже не завжди хочеться відновлювати Windows через Панель Управління.

Хотілося б відмітити ще одну особливість цього продукту – швидкість в роботі. Завантаження і оновлення драйверів відбувається дуже швидко, що дуже дивує, враховуючи те, що продукт повністю безкоштовний. В основному, користувачі скаржаться на те, що програми подібного роду повільно виконують свою роботу, мол інший раз по шість годин чекаєш оновлення трьох драйверів. Так, це насправді так.

У більшості своїй безкоштовні продукти для оновлення драйверів не мають належної функціональності і швидкості. Але тільки ні Driver Booster. Цю програму можна назвати чимось особливим, незвичайним, адже п’ять драйверів, серед яких розміром як мінімум 200 Мб вона оновлює за 15 хвилин! Це воістину фантастика. Ця як і інші програми для налаштування Windows http://winupdate.ru/category/nastrojka/ просто обов’язкові для кожного користувача цієї ОС.

Також дуже хотілося б зупинитися детальніше на можливості витягання з резервної копії попередньої версії драйвера, якщо нова не працює належним чином. Як правило, безкоштовні аналоги не надають такої можливості, та і серед платних програм не завжди знайдеш таку. Driver Booster запам’ятовує кожну стару версію будь-якого драйвера, який оновлюється і, у разі чого, з легкістю його відновить.

Вообщем, цей софтвер є незамінним помічником в оновленні драйверів і має бути абсолютно у усіх користувачів ПК. Простота, функціональність, зручність в роботі – тут є все, що треба. Відмінний продукт, до того ж, як вже згадувалося вище, повністю безкоштовний.

Comments are closed.