IGroups – соціальна мережа для iPhone і iPad

У Інтернеті з’явилася звістка про те, що була помічена нова заявка в Офіс торгових марок і патентів США для компанії Apple. Цього разу патент пов’язаний з мобільними облаштуваннями Apple, а саме з їх мережевими властивостями. Суть патенту полягає в технології передачі даних за допомогою Bluetooth і Wi – Fi на основі близькості пристроїв в географічному просторі. Є припущення, що це програмне застосування називатиметься iGroups.

Йдеться про своєрідну соціальну мережу, яка зможе формуватися під час різних публічних заходів. Тепер під час святкування весілля, на виставці, під час ділових зустрічей або презентацій власники iPhone або iPad зможуть легко обмінюватися своїми даними, а саме відправляти один одному віртуальні електронні візитки, які зберігатимуться на їх портативних пристроях.

Ця технологія так само дозволить відстежувати мобільні облаштування вже знайомих людей, і якщо вони знаходяться в просторі десь поруч, то створювати відповідні тимчасові або постійні соціальні групи. Зрештою програмні застосування iPhone і iPad зможуть показувати своєму власникові розташування людей з потрібних груп, а також давати можливість повідомити інших користувачів про своє бажання приєднатися до тієї або іншої групи. Іншими словами, планує створення справжньої мобільної соціальної мережі, основною умовою входу в яку є наявність мобільного пристрою від компанії Apple.

Додатки iGroups також планується синхронізувати з різними офісними застосуваннями, такими як календар, планувальник завдань, адресна книга, а також з різними сервісами відправки електронних повідомлень ніби SMS і електронної пошти. Звичайно, сама по собі ідея здається не новою, але все залежить від того, як вона буде реалізована. Компанія Apple славиться високими вимогами до свого продукту, на підставі чого можна стверджувати, що на ділі все одно вийде щось цікаве.

До речі, якщо у вас виникли якісь проблеми з яблучними пристроями, то здійснити ремонт macbook pro можете в спеціалізованому сервісному центрі. Там же є можливість вирішити проблеми і з іншими ноутбуками.

Comments are closed.