Огляд універсального зарядного облаштування XPAL Power XP2000

Коли, два тижні тому, я відвідав Power Up Party, мені пощастило придбати Energizer XPAL Power XP2000. Це компактний акумулятор резервного живлення для мобільних пристроїв, таких як mp3 – плеєри, мобільні телефони, цифрові фотоапарати, PSP і, навіть, Bluetooth – гарнітура.

Мені подобається ідея приміщення декількох ЗУ в один пристрій, тепер у мене є резервна батарея для усіх моїх мобільних пристроїв. Більше немає анінайменшого розчарування, коли акумулятор мого мобільного телефону або камери несподівано сідає.

XP2000 оснащений акумулятором, місткістю 2000mAh, так що це саме те, що було мені необхідно, тому що моя Nokia N97 має на борту 1500mAh, яких зазвичай вистачає на 3-4 дні нормального використання без його заряджання. Коли я знаходжуся в дорозі мені дуже часто доводиться користуватися мобільним телефоном, щоб залишатися онлайн, перевіряти електронну пошту, переглядати карти на GPS, слухати пісні по радіо, фотографувати і так далі. При цьому заряд батареї просто зникає на очах, особливо, коли я використовую GPS, 3G або Wi – Fi, так що я не можу отримувати задоволення від прослуховування улюбленої музики, фотографування красивих, завжди доводиться турбуватися, як довго ще зможе пропрацювати батарея. Щоб не обмежувати себе в тих або інших ситуаціях у зв’язку з малою місткістю акумулятора, вважаю, батарея резервного живлення XPAL є найкращим рішенням моєї проблеми.

XPAL Power не є звичайним змінним акумулятором для мобільних пристроїв, замість цього він заряджає ваш гаджет, як просте ЗУ. Таким чином, вам не треба постійно відкривати кришку мобільного телефону або камери для зміни батареї. Це ще один позитивний момент, який мені дійсно припав до душі.

Комплект постачання :

У коробці ви виявите шість типів зарядок для різних пристроїв:

Apple – для iPhone або IPod Touch;
Міні – USB – для телефонів, таких, як N97, E72 і тому подібне;
Nokia – для телефонів Nokia N – серії і тому подібне;
Micro USB – для цифрових камер і тому подібне;
Samsung – для телефонів Samsung;
LG – для телефонів LG.

Мене здивував той факт, що в комплекті постачання немає перехідника для телефонів Sony Ericsson, але не варто турбуватися, тому що XPAL пропонує безкоштовні перехідники на будь-який гаджет. Проте, вам доведеться сплатити доставку і необхідні мита. Безкоштовні перехідники прибудуть до вас впродовж 5 робочих днів. Також існує ліміт: ви можете замовити тільки два безкоштовні перехідники в рік, тому я подумую, чи не замовити мені їх до кінця цього року?

Щоб мати право на безкоштовні перехідники, вам необхідно зареєструвати продукт впродовж 14 днів з дня купівлі на сайті виробника.

Зарядка пристрою

Перша зарядка XPAL XP2000 має бути не менше 8 годин, в подальшому для повної зарядки пристрою буде потрібно близько 4 годин. Єдиний спосіб зарядки XP200 – через порт USB, так що це не занадто зручно, особливо, якщо у вас немає з собою ноутбука.

Я зробив перший тест на своєму N97, пройшли близько 2 годин до повної зарядки телефону. Після цього, увесь заряд XP2000 повністю зник, але N97 була повністю заряджена. Непогано для першого випробування. Є в принципі, і альтернативні варіанти, можна також купити портативний зарядний пристрій яке займатиме мінімум місця.

Висновок

Плюси:

Одна резервна батарея для багатьох мобільних пристроїв;
Безкоштовні перехідники, хоча на них і доводиться витрачати гроші =P;
Легкий(71 грам) і компактний;
Зелений(після повної зарядки слідує автоматичне відключення);
Можливість одночасної зарядки і розрядки.

Мінуси:

Зарядка через порт USB;
Зняття плати за БЕЗКОШТОВНІ перехідники.

Comments are closed.